Extindere si schimb de destinatie din apartament in spatiu birouri + dotari

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, va invităm să vizitaţi www.mfe.gov.ro sau www.inforegio.ro

Vezi articol proiect aici.

Masuratori Terestre si Cadastru

Geodezie

>>>Geodezia este ramura matematicii aplicate care determină prin obervații și măsurători poziția exactă a punctelorde pe suprafața terestră, determină forma și dimensiunile Pământului și variațiile gravitației terestre.
>>>Scopul geodeziei: determinarea poziției unor puncte/obiecte, poziție care este dată printr-un set de coordonate.
>>>Definiția lui Helmert (1880): Geodezia este știința măsurării și reprezentării suprafeței pământului.
>>>Definiția lui Helmert a fost completată de către Institutul Național al Canadei: Geodezia este disciplina care se ocupă cu măsurarea și reprezentarea pământului, inclusiv a câmpului său gravific într-un spațiu tridimensional în funcție de timp.
>>>Geodezia (din grecește γη = Pămînt, δαιζω = a împărți) este o disciplină care descrie geometria suprafeței terestre ca bază pentru cartografie. Ea se ocupă de asemenea și cu măsurarea și reprezentarea Pământului, a câmpului său gravitațional și fenomenele geodinamice (deplasarea polilor, mareea terestră și mișcările crustei) în spațiul tridimensional variabil în timp.

Topografie
Laurentiu Blaga
Cadastru
Corina Man
Geodezie
Inginer Topograf
GPS

Toate Drepturile Rezervate © SC Larry & Cory-Vermessungen SRL | Design: www.paunescu.eu